Takläggare Huddinge

Kvalitativa tak som håller länge

Om oss

EN LEDANDE FIRMA INOM TAKRENOVERING

Takläggare Huddinge är en hemsida från en ledande firma när det handlar om takrenovering. Firman grundades i Finland, men vi har med ett gediget arbete etablerat oss som en ledande aktör i hela Norden. Alla våra tak, såväl plåt som tegel, tillverkas i vår egen fabrik. Vi tillverkar och installerar även tilläggsprodukter som vindskivor.

Under ledning av våra välutbildade och erfarna arbetsledare jobbar vi snabbt och effektivt utan att slarva med kvalitet och säkerhet. Vi erbjuder kostnadsfri besiktning och lämnar alltid garanti på våra arbeten.

hängränna

Ett flertal kvalitativa tjänster och produkter

Vid sidan av att lägga tak så erbjuder vi även ett antal andra tjänster som kan lyfta ditt hus:

  • Hängrännor. I samband med en takläggning kan vi även se över hängrännor och andra säkerhetsprodukter. Viktigt för att skydda ditt hus från fukt.
  • Andra säkerhetsprodukter. Stegar, stegjärn och skydd mot snöras är viktiga för att garantera en stabil taksäkerhet.
  • Renovering av husfasader. Vi kan genom en fasadrenovering ge ditt hus ett tåligt skydd mot regnets makter. Våra hantverkare har breda erfarenheter och genomför en fullödig fasadrenovering.
  • Fönster- och dörrbyten. Vi installerar och byter fönster och dörrar av olika typer och material. Terassdörrrar, ytterdörrar, fönster till uterum med mera. Materialet är av högsta kvalitet och våra kompetenta medarbetare genomför installationen.
Vi lägger tak av högsta kvalitet från vår egen fabrik!